top of page

Knygos "Astrologija sielai" apžvalga



Jan Spiller „Astrologija sielai“ – nesu astrologė, tad ši knyga mano biblioteką pasiekė netikėtai, pasiūlius draugei. Skaityti čia teks vieną skyrių - apie save – susiradus tą skyrių pagal savo gimimo datą. O jei patiks, tai dar kokį vieną apie sutuoktinį ar vaiką ar draugą...

Jei atvirai –gaila sumokėtų pinigėlių. Tikiu, astrologams ši knyga naudinga, tačiau skaitydama aš regiu sakinius, žodžius, tad... Tekstas tiesiog programuoja žmogaus pasąmonę (klajojo soc.medijoj toks filmukas „pxxxec kaip išgražėjau, su paaiškinimu, kaip mes galime, jei norime programuoti savo pasąmone). Knygos tekste gausu – reikia, privalo, turi. O kur dar galybė neigiamų žodžių. Mano draugė, bei kolegė Inesa visuomet siūlo tokio tipo knygas skaityti kaip romaną. Man šią knygą, net žvelgiant į ją kaip į romaną, buvo sunku skaityti.

Tiesa, vienas dalykas knygoje yra tikrai geras – gydantieji teiginiai. Kuomet skaičiau man siūlomus gydančiuosius teiginius, juokiausi jog pati sau- beveik žodis žodin- buvau užrašiusi ir dirbau su šiais teiginiais 2021 vasarį. Tad jei norite pasmalsauti apie save, ir/ar gydančių teiginių pagal savo gimimo datą – siūlau imti knygą iš bibliotekos, arba brūkštelkite komentare: noriu gydančių teiginių.



9 views0 comments
bottom of page