top of page

Knygos "Pinigų siela" apžvalga

Išvydusi užrašą „atgaukite savo vidinius turtus“ ant šios knygos viršelio, pamaniau dar viena knyga apie sielovadą. Tačiau skaitant, norom ar ne, vis dažniau uždaviau sau klausimą: ar mūsų santykis su pinigais lemia kas mes esame?


„Pinigų siela“- knyga, kurią skaitant perkratome savo mąstymo stereotipus ir ieškome atsakymų į klausimus – o koks gi mano vidinis pakankamumas? Ar jau prikaupiau pakankamai materialių dalykų savo gyvenime? O gal jau laikas turimais pinigais, žiniomis, patirtimis bei laiku dalintis su stokojančiaisiais.


„Pinigų siela“- tai pasaulinės aktyvistės Lynne Twist, surinkusios per 150 milijonų dolerių paramos ir daugiau nei 20 metų dirbusios „The Hunger Project“, įkvėpimo šaltinis- atradusiems ir ieškantiems ne tik savo santykio su pinigais, tačiau ir atskleidžiantis žmogaus teises, aplinkosaugos bei tvarios ateities mūsų vaikams idėjas. Beje, autorė knygą skiria savo vaikaičiams.


Knyga skaitosi lengvai, istorija persipina su asmeniniais autorės išgyvenimais bei patirtimis, kurios perkelia skaitytoją į Pekino moterų konferenciją, susipažindina su kompanijos „Microsoft“ moterimis vadovėmis, Motinos Teresės našlaičių namais Indijoje ir galybę kitų vietovių bei situacijų.




33 views0 comments
bottom of page